Kurtka ziemniaczana z boczkiem, pieczarkami i sosem pieprzowym

Kurtka ziemniaczana z boczkiem, pieczarkami i sosem pieprzowym
Kurtka ziemniaczana z boczkiem, grzybami i sosem pieprzowym może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepisu dania głównego. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.58 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 18g białka, 60 g tłuszczu, oraz w sumie 812 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać bekon, russet, pieprz, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby wykorzystać brandy można śledzić to danie główne z Budyń Z Koniaku jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Stek z pieczarkami i pieprzem w kremowym sosie grzybowym Brie, Steki Z Pieczarkami I Sosem Pieprzowym, oraz Polędwica pieprzowa z sosem pieczarkowym.

Instrukcje

1
Ziemniak: Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F. nakłuj ziemniaki widelcem i piec do miękkości, około 1 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
1
Podsmażamy boczek, dodajemy pieczarki i gotujemy na złoty kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka świeżego Tymianku, 4 Gałązki, Drobno Posiekane1 łyżka świeżego Tymianku, 4 Gałązki, Drobno Posiekane
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
2
Brandy wlać najpierw do miarki (dla bezpieczeństwa), a następnie na patelnię i ostrożnie zapalić długą zapałką. Po spaleniu alkoholu i śmierci płomienia, zamieszaj ziarna pieprzu. Śmietanę wymieszać i podgrzać, nie gotując. Sól i pieprz do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Pęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I TymianekPęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I Tymianek
AlkoholAlkohol
2 Szczypty Zmielonych Goździków2 Szczypty Zmielonych Goździków
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Kształcie Głowy PowietrznejCukierki W Kształcie Głowy Powietrznej
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Pokroić pieczone ziemniaki. Każdą z nich polać łyżką masła, następnie obficie przykryć sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia9
Magazyn