Kurka dziczyzna faszerowana dzikim ryżem i grzybami

Kurka dziczyzna faszerowana dzikim ryżem i grzybami
Kura gry Nadziewane dzikim ryżem i grzybami może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na przystawki. Jedna porcja zawiera 721 kalorii, 48g białka, oraz 44g tłuszczu. Ten przepis służy 2 i kosztuje $2.67 za porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz sól, wodę, grzyby i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 64%. Spróbuj Kurka dziczyzna faszerowana dzikim ryżem i grzybami, Stir-Fried Wild Rice with Mushrooms-Barbara Tropp - 50 Women Game Changers in Food, oraz Kury Z Dziczyzny Nadziewane Dzikim Ryżem I Porami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ryż, szczyptę soli i wodę zagotować w rondlu z pokrywką. Zmniejsz ogień, przykryj pokrywką i gotuj dziki ryż na wolnym ogniu, aż ziarna pękną, od 45 do 50 minut. W razie potrzeby uzupełnij wodę. Napełnij ryż widelcem i odstaw na 5 do 10 minut, aby wchłonąć wodę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dziki Ryż, Dokładnie WypłukanyDziki Ryż, Dokładnie Wypłukany
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I PieprzSól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F (220 stopni C). Nasmaruj naczynie do pieczenia wystarczająco duże, aby pomieścić kurę gry.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mięso Z DziczyznyMięso Z Dziczyzny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
3
Podgrzać 2 łyżki masła na patelni, i gotować i mieszać grzyby na średnim ogniu, aż zostaną częściowo ugotowane i zaczynają dawać sok, 5 do 8 protokół. Grzyby i masło wymieszać z ugotowanym ryżem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ryż GotowanyRyż Gotowany
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
4
Posypać kurę dziczyzny, wewnątrz i na zewnątrz, przyprawą do drobiu, rozmarynem, solą i pieprzem. Lekko wypchaj kurę Kornwalijską mieszanką z dzikiego ryżu i zwiąż nogi razem ze sznurkiem do gotowania, aby trzymać w farszu. Pokroić 2 łyżki masła w małe plastry i kropki wokół ptaka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pojemnik (7 Uncji) Posiekanej Cebuli1 Pojemnik (7 Uncji) Posiekanej Cebuli
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Kury KornwalijskieKury Kornwalijskie
Dziki Ryż, Dokładnie WypłukanyDziki Ryż, Dokładnie Wypłukany
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Mięso Z DziczyznyMięso Z Dziczyzny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sznurek RzeźniczySznurek Rzeźniczy
5
Piec ptaka w nagrzanym piekarniku, aż nie będzie już różowy na kości i soki biegną jasne, 40 do 50 minut. Natychmiastowy odczyt termometr włożony do najgrubszej części uda, w pobliżu kości powinien odczytać 165 stopni F (74 stopni C).
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
6
Wyjmij kurę gry z piekarnika, przykryj podwójną blachą folii aluminiowej i pozostaw na 10 minut w ciepłym miejscu przed krojeniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mięso Z DziczyznyMięso Z Dziczyzny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje2
Ocena Zdrowia22
Magazyn