Kurczak z trawą cytrynową i Chili (Ga Xao Xa Ot)
Przepis Kurczak z trawą cytrynową i Chili (Ga Xao Xan Ot) jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest wybitnym bezglutenowe i bezmleczne opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Ten przepis służy 4. Na 1,35 zł za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 23 kalorie, 1G białka, oraz 0g tłuszczu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz czosnek, szalotkę, odtłuszczony bulion z kurczaka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ogólnie ten przepis zarabia not so excellent spoonacular score of 16%. Spróbuj Rosół Z Trawy Cytrynowej, Rosół Z Trawy Cytrynowej, oraz Kurczak z trawy cytrynowej z Herbatem Orzo dla podobnych receptur.
Instrukcje
Udka kurczaka opłukać i osuszyć.
Usunąć i wyrzucić nadmiar tłuszczu.
Pokrój kurczaka w paski o grubości 1/4 cala o długości od 2 do 3 cali.
Odetnij i wyrzuć twarde wierzchołki i końce korzeni; oderwij i wyrzuć twarde, zewnętrzne zielone warstwy łodyg do delikatnej białej części cebulek. Drobno posiekać delikatne porcje; powinieneś mieć 5 do 7 łyżek.
W misce wymieszaj kurczaka, trawę cytrynową, 2 łyżki sosu rybnego, cukier i czosnek.
Ustawić 10-do 12-calowej patelni na dużym ogniu; gdy gorące, dodać olej i szalotki i mieszać, aż szalotki zaczną brązowieć, o 1 minutę.
Dodać mieszaninę kurczaka i mieszać, aż kurczak nie będzie już różowy w środku (wyciąć do testu), o 3 protokół.
Wymieszać bulion i pokrojone chili do smaku; doprowadzić mieszaninę do wrzenia. Smak i dodać więcej sosu rybnego w razie potrzeby. Łyżkę do naczynia i posypać kolendrą.