Kurczak z pieczarkami Cremini i szparagami

Kurczak z grzybami Cremini i szparagami wymaga z grubsza 45 minut od początku do końca. Na $3.04 za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To danie główne ma 276 kalorii, 40g białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Jeśli masz pod ręką szparagi, grzyby cremini, bulion drobiowy o mniejszej zawartości sodu i kilka innych składników, możesz go zrobić. Aby zużyć sok pomarańczowy można śledzić to danie główne z Śliwkowy Sherbert z sokiem pomarańczowym i winem śliwkowym jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 72%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Ravioli szparagowe z pieczarkami Cremini, Pizza Pesto z pieczoną czerwoną papryką, pieczarkami Cremini i szparagami, oraz Udka z kurczaka duszone w piwie z grzybami Cremini dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać 2 łyżeczki oleju w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Umieść 1 pierś kurczaka pół w dużej wytrzymałej plastikowej torbie na zamek błyskawiczny; Funt do grubości 1/4 cala. Powtórz procedurę z pozostałym kurczakiem.
Kurczaka posypać równomiernie solą i pieprzem.
Dodać kurczaka na patelni; gotować 3 protokół z każdej strony lub aż gotowe.
Zdjąć z patelni; zachować ciepło.
Podgrzać 1 łyżeczkę oleju na patelni na średnim ogniu.
Dodać grzyby, czosnek, tymianek i szparagi; gotować 3 minuty, często mieszając.
Połączyć bulion i skrobię kukurydzianą, mieszając trzepaczką.
Dodaj mieszankę bulionu, ocet i sok na patelnię; doprowadzić do wrzenia. Gotować 1 minutę lub do lekko gruby.