Kurczak Z Grillowanym Chili
Kurczak z grillowanym Chili to bezglutenowe danie główne. Na 1,03 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 32G białka, 36 g tłuszczu, oraz w sumie 544 kalorie. Ten przepis służy 6. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka mesquite wiórów, ocet jabłkowy, papryka, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Kurczak Z Grillowanym Chili, Wołowina Z Grilla Chili, oraz Chili Z Indyka Z Grilla.
Instrukcje
Zrębki moczyć w wodzie na 30 minut.
Wymieszać razem 1/4 szklanki wody i kolejnych 10 składników; odstawić.
Miejsce w środku dużego kwadratu z folii aluminiowej i krawędzie krotnie do uszczelnienia. Wybić kilka otworów w górnej części opakowania.
Przygotuj ogień, układając węgiel drzewny lub skały lawy po bokach grilla, pozostawiając centrum puste.
Umieść opakowanie foliowe na 1 stronie węgli; umieść miskę kapiącą między węglami. Wieszak na żywność z warzywnym sprayem do gotowania; miejsce na grillu.
Ułóż kurczaka, Skórka do góry, nad patelnią; grill, przykryty pokrywą grilla ,na średnim ogniu (350 do 40
10 minut z każdej strony.
Szczotka kurczaka z sosem; grill 20 do 25 więcej minut lub do czasu zakończenia, fastrygowanie i toczenia często.