Kurczak Z Grilla Z Pieprzem Cytrynowym
Grillowany kurczak z pieprzem cytrynowym to bezglutenowe, bezmleczne, paleolityczne i pierwotne przepis z 5 porcjami. Jedna porcja zawiera 291 kalorii, 26g białka, oraz 4G tłuszczu. Za 3,56 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 1 godzina i 30 minut. Ten przepis jest lubiany przez 22 smakoszy i kucharzy. Działa dobrze jako dość drogie danie główne dla Czwartego Lipca. Jeśli masz pod ręką połówki piersi z kurczaka, musztardę, czosnek i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Allrecipes. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia solid spoonacular wynik 51%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Grillowane Skrzydełka Z Kurczaka Z Pieprzem Cytrynowym, Frytkownica Powietrzna Cytryna Pieprz Grillowany Kurczak, oraz Grillowany kurczak z czosnkiem, cytryną i pieprzem.
Instrukcje
W małej misce wymieszaj pieprz cytrynowy, suchą musztardę i zmiażdżony suszony rozmaryn.
Umieść połówki piersi kurczaka w średniej misce. Natrzyj czosnkiem. Wprowadź mieszankę pieprzu cytrynowego i wetrzyj ją w kurczaka.
Wlej sok z cytryny i wytrawne białe wino. Przykryj i wstaw do lodówki co najmniej 3 godziny przed grillowaniem.
Rozgrzej grill na świeżym powietrzu, aby uzyskać wysoką temperaturę i lekko ruszt olejowy.
Gotuj marynowane piersi z kurczaka na przygotowanym grillu, aż mięso przestanie być różowe, a soki będą klarowne lub do pożądanego wysmażenia.