Kurczak Z Grilla W Stylu Karoliny

Kurczak Z Grilla W Stylu Karoliny
Przepis na kurczaka z grilla w stylu Karoliny jest gotowy w około 40 minut i jest zdecydowanie spektakularny bezglutenowe opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 49g białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 1020 kalorii. Na 7,11 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 3 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Niewiele osób lubiło to danie główne. Udaj się do sklepu i odbierz ocet jabłkowy, brązowy cukier, pomidor i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć niesolone masło można śledzić to danie główne z Pudding Czekoladowy Z Mleka Migdałowego jako deser. To będzie hit w Twoim Dzień Ojca wydarzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Kurczak Barbecue W Stylu Karoliny, Kurczak Barbecue W Stylu Karoliny, oraz Barbecue Wieprzowe W Stylu Karoliny dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej grill do średniej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
2
Ubić żółtą musztardę, ocet, brązowy cukier, musztarda w proszku, ostry sos, sos Worcestershire, 1/2 łyżeczka soli, i pieprz do smaku w misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
Musztarda W ProszkuMusztarda W Proszku
Gorczyca żółtaGorczyca żółta
Półsłodka Lub Niesłodzona Czekolada, PosiekanaPółsłodka Lub Niesłodzona Czekolada, Posiekana
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Ubij masło. Doprawić kurczaka solą i pieprzem, a następnie wrzucić około jedną trzecią sosu musztardowego do dużej miski, aż będzie pokryty.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Odstawić w temperaturze pokojowej, 10 minut.
5
Szczotkuj obficie ruszty grillowe olejem roślinnym. Umieścić około 1/4 szklanki pozostałego sosu musztardowego w małej misce do fastrygowania i zarezerwować resztę do polewy. Grill kurczaka, pokryte, fastrygowanie od czasu do czasu z sosem, aż dobrze oznaczone i termometr włożony do najgrubszej części rejestruje 170 Stopni F, 10 do 12 minut na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
6
Podawać kurczaka z zastrzeżonym sosem musztardowym, pokrojonym pomidorem i sałatką makaronową, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty Odtłuszczony CheddarStarty Odtłuszczony Cheddar
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
7
Zdjęcia Antonis Achilleos

Polecane wino: Zinfandel, Wino Różane

Grill można połączyć z Zinfandelem i różowym winem. Róża jest orzeźwiająca w wysokich temperaturach i uzupełnia słodkie i pikantne sosy i przetarcia. Zinfandel to klasyczny wybór czerwonego wina do grillowania, szczególnie do żeberek wieprzowych i mostku wołowego. Jedno wino, którego możesz spróbować to Leese-Fitch Zinfandel. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 9 dolarów.
Leese-Fitch Zinfandel
Leese-Fitch Zinfandel
Zinfandel 2013 to znakomity rocznik koloru i głębi, który prezentuje ciemny rubinowy odcień i intrygujące aromaty suszonej śliwki, ciastka snicker doodle i ciasta jeżyn z nutami cynamonu i białego pieprzu. Pierwszy łyk otula podniebienie soczystymi ciemnymi owocami i elastycznymi taninami, które zapewniają długotrwałe wykończenie. Kolejne łyki pokazują ciemną wiśnię, bogatą czekoladę mocha, tosty kokosowe i pyszne ziarna granatu.Mieszanka: 76% Zinfandel, 13% Petite Sirah, 8% Barbera, 2% Syrah, 1% Merlot
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia8
Magazyn