Kurczak Z Cydrem
Kurczak z cydru to bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 199 kalorii. Na 1,13 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz sok jabłkowy, bez kości, śliwki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak ogromny spoonacular wynik 36%. Spróbuj Slow Cooker Cider Pulled Pork with cider Barbecue Sauce, Jabłka gotowane na cydrze z kandyzowanymi orzechami włoskimi, śmietaną Rumową i syropem z cydru, oraz Cider-pieczona Sałatka z dyni i jarmużu z winegretem jabłkowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
W 8-do 10-calowej patelni nieprzywierającej na średnim ogniu, gotować szalotkę, tymianek i 1/2 szklanki wody, aż patelnia będzie sucha. Mieszać często, aż szalotki są jasnobrązowe, 8 do 10 minut w sumie.
Dodaj cydr, calvados i śliwki na patelnię; doprowadzić do wrzenia. Wyciągamy śliwki i odstawiamy na bok. Gotować płyn do 3/4 szklanki.
Dodać mleko i płatki i mieszać do wrzenia.
W blenderze SOS puree. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
W każdej z 4 płytkich zapiekanek (5 na 8 w.), umieścić pół piersi; przykryć sosem.
Piec w piekarniku 450, aż mięso będzie białe w najgrubszej części (pokrojone na próbę), około 12 minut.