Kurczak w kremowym sosie Estragonowo-musztardowym
Kurczak w kremowym sosie Estragonowo-musztardowym to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 235 kalorii, 37g białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Na 1,74 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, sok z limonki, majonez i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 59%, to danie jest dobre. Spróbuj Kremowy kurczak z musztardą i estragonem, Kurczak w sosie śmietanowo-estragonowym, oraz Grillowany kurczak z sosem musztardowo-estragonowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 4 składniki w małej misce, dobrze mieszając trzepaczką.
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodać kurczaka i gotować 3 protokół; włączyć i zmniejszyć ogień do średnio-niskie. Przykryć i gotować 12 minut lub aż kurczak jest gotowy.
Wyjmij kurczaka z patelni; utrzymuj ciepło.
Dodać mieszaninę musztardy do kapieli na patelni; dobrze wymieszać. Łyżka sosu musztardowego nad kurczakiem, i top z zieloną cebulą.