Kurczak Teriyaki Z Bok Choy

Kurczak Teriyaki Z Bok Choy
Przepis Kurczak Teriyaki z Bok Choy jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest doskonałym bezglutenowe i bezmleczne opcja dla miłośników japońskiej kuchni. Na 1,68 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 44g białka, 40 g tłuszczu, oraz w sumie 714 kalorii. 63 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Mieszanka baby bok choy, udka z kurczaka, ryż i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Bok Choy, Shiitake i kluski czosnkowe, Czosnek imbir cukinia makaron miska z łososiem i Bok Choy, oraz Kurczak Teriyaki, Bok Choy i makaron z cukinią kukurydzianą dla podobnych receptur.
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia12
Magazyn