Kurczak Santa Fe
Chicken Santa Fe wymaga około 45 minut od początku do końca. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.79 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 41g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 505 kalorii. Działa dobrze jako danie główne przyjazne dla budżetu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz paprykę, kukurydzę, fasolę pinto i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć krem można śledzić to danie główne z Lody Jagodowe jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Santa Fe NM: Jalapeno Margarita {} & Hotel Santa Fe, Kurczak Santa Fe, oraz Kurczak Santa Fe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Oderwij 4 arkusze folii (12 x 18 cali).
Umieść 1 pierś z kurczaka na środku każdego arkusza folii.
Wymieszać razem paprykę, fasolę, kukurydzę i przyprawę fajita, i łyżkę równomiernie na wierzchu kurczaka.
Podnieś 2 strony każdego arkusza folii i dwukrotnie złożyć z około 1-calowe szerokości fałd. Dwukrotnie złożyć każdy koniec, tworząc pakiet, pozostawiając miejsce na cyrkulację ciepła wewnątrz pakietu.
Umieścić opakowania na blasze do pieczenia.
Piec w 450 przez 22 minuty lub do kurczak jest gotowy. Ostrożnie otwórz opakowania foliowe, umożliwiając ucieczkę pary.
Podawać na sałacie na indywidualnych talerzach z pożądanymi dodatkami.
Dekorować, w razie potrzeby.