Kurczak ranczo panierowany w panierce
Jeśli chcesz dodać do swojej kolekcji więcej przepisów bezglutenowych i bezmlecznych, kurczak poranny w panierce Crumb-Coated może być przepisem, którego powinieneś spróbować. Za 3,24 USD za porcję ten przepis pokrywa 53% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 58 g białka, 24 g tłuszczu i łącznie 859 kalorii. Ten przepis służy 4 osobom. Został dostarczony przez Taste of Home. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Najlepiej sprawdza się jako danie główne, a jego przygotowanie zajmuje około 40 minut. Jeśli masz pod ręką połówki piersi kurczaka, proszek czosnkowy, przyprawę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 72% wyniku, co oznacza, że jest solidny. Jeśli szukasz podobnych przepisów, wypróbuj kurczaka w panierce, pieczonego kurczaka w panierce i udka z kurczaka w panierce.
Instrukcje
Sos sałatkowy wlać do płytkiej miski. W innej płytkiej misce wymieszaj okruchy płatków kukurydzianych, przyprawę włoską i proszek czosnkowy. Zanurz kurczaka w dressingu, a następnie obtocz w mieszance okruchów.
Umieścić w natłuszczonej, płytkiej formie do pieczenia.
Piec w temperaturze 400° przez 30–35 minut lub do momentu, gdy termometr do mięsa wskaże 170°.