Kurczak Pomarańczowo-Imbirowy
Kurczak pomarańczowo-imbirowy to bezglutenowe i wegańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 201 kalorii. Na 64 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i podnieś skórkę, olej sezamowy, ząbki czosnku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 33%, co nie jest takie niesamowite. Spróbuj Kurczak Pomarańczowy Imbir, Kurczak Pomarańczowy Imbir, oraz Kurczak pomarańczowo-imbirowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Oleje ciepła w patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodać kurczaka; gotować 6 minut z każdej strony lub aż kurczak jest gotowy.
Dodać marmoladę i pozostałe składniki; gotować 2 protokół lub aż gęsty i bąbelkowy.