Kurczak Pomarańczowo-Imbirowy

Kurczak Pomarańczowo-Imbirowy
Kurczak pomarańczowo-imbirowy to bezglutenowe i wegańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 201 kalorii. Na 64 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i podnieś skórkę, olej sezamowy, ząbki czosnku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 33%, co nie jest takie niesamowite. Spróbuj Kurczak Pomarańczowy Imbir, Kurczak Pomarańczowy Imbir, oraz Kurczak pomarańczowo-imbirowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Oleje ciepła w patelni nonstick na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodać kurczaka; gotować 6 minut z każdej strony lub aż kurczak jest gotowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały KurczakCały Kurczak
3
Dodać marmoladę i pozostałe składniki; gotować 2 protokół lub aż gęsty i bąbelkowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarmoladaMarmolada
4
Zdjąć z ognia.

Wyposażenie

TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia10
Magazyn