Kurczak Pieczony W Soli
Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 54 kalorie, 10g białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 1,05 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz-4-funtowy kurczak, majeranek, pietruszka płaska i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Całe Branzino pieczone w soli, Solnie Pieczony Cały Czerwony Lucjan, oraz Orzeszki ziemne prażone w soli dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 204°. Linia 15x11 " patelnia z folią, w razie potrzeby. Zapchaj ją do jamy kurczaka; zwiąż nogi luźno. Włóż końcówki skrzydeł pod.
Umieścić sól i białka w dużychwł. Użyj rąk, aby dobrze wymieszać, ugniatając, aby lekko zmiękczyć, około 4 minut. Opakowanie 1/3 mieszaniny soli ontobottom patelni.
Połóż kurczaka na wierzchu. Packremaining mieszaniny soli nad i woundchicken do całkowitego zamknięcia.
Piecz, aż termometr zarejestruje 74° Po włożeniu przez solną skorupę do najgrubszej części uda, około 70 minut.
Odstawić na 10 minut.Sól Crack z tyłu noża lub drewnianej łyżki.
Usuń sól i skóręz kurczaka; przenieś mięso na powierzchnię roboczą. Rzeźbić i podawać.