Kurczak Parmigiana ze świeżym sosem pomidorowym
Kurczak Parmigiana ze świeżym sosem pomidorowym może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 38 kalorii, 4G białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 30 i kosztuje 23 centów za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać bazylii, pomidory, cebula, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik nie jest taki super. Podobne przepisy to Parmigiana di Melanzane (bakłażan parmezan) i sos pomidorowy ze świeżych ziół, Obfite Patelnia Pomidorowa Kurczak Parmigiana, oraz Kurczak Milanese ze świeżym sosem pomidorowym.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 204°.
Dodaj parmezan do mieszanki w shakerze; delikatnie wstrząśnij, aby połączyć. Kurczak zalać mieszaniną parmezanu, a następnie piec zgodnie z zaleceniami na opakowaniu.
Tymczasem cebulę ugotować w sosie na dużej patelni na średnim ogniu 4 min. albo aż cebula będzie chrupiąca-delikatna. Pomidory wymieszać; gotować 2-3 min. lub aż do ogrzania, mieszając od czasu do czasu. Wymieszać z bazylią. Trzymaj ciepło.
Top kurczaka z sosem i serem.