Kurczak Parmigiana ze świeżym sosem pomidorowym

Kurczak Parmigiana ze świeżym sosem pomidorowym
Kurczak Parmigiana ze świeżym sosem pomidorowym może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 38 kalorii, 4G białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 30 i kosztuje 23 centów za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać bazylii, pomidory, cebula, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik nie jest taki super. Podobne przepisy to Parmigiana di Melanzane (bakłażan parmezan) i sos pomidorowy ze świeżych ziół, Obfite Patelnia Pomidorowa Kurczak Parmigiana, oraz Kurczak Milanese ze świeżym sosem pomidorowym.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 204°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Dodaj parmezan do mieszanki w shakerze; delikatnie wstrząśnij, aby połączyć. Kurczak zalać mieszaniną parmezanu, a następnie piec zgodnie z zaleceniami na opakowaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
ParmezanParmezan
Cały KurczakCały Kurczak
1 Szklanka Kurczaka Z Rożna Pokrojonego W Kostkę1 Szklanka Kurczaka Z Rożna Pokrojonego W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
3
Tymczasem cebulę ugotować w sosie na dużej patelni na średnim ogniu 4 min. albo aż cebula będzie chrupiąca-delikatna. Pomidory wymieszać; gotować 2-3 min. lub aż do ogrzania, mieszając od czasu do czasu. Wymieszać z bazylią. Trzymaj ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomidorPomidor
CebulaCebula
BazyliaBazylia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Top kurczaka z sosem i serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały KurczakCały Kurczak
SerSer
SOSSOS

Wyposażenie

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Włoski działa naprawdę dobrze z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Możesz spróbować Piccini Chianti Classico. Recenzenci bardzo to lubią z 4.6 z 5 gwiazdek i cena około 10 dolarów za butelkę.
Piccini Chianti Classico
Piccini Chianti Classico
Skomplikowany i uporczywy nos wypełniony nutami wiśni i dzikich jagód. Podniebienie jest dobrze skonstruowane, eleganckie, okrągłe i gładkie z owocowymi nutami i miękkimi taninami i długim wykończeniem. Idealne połączenie do grillowanego czerwonego mięsa i makaronu al ragu. Mieszanka: 90% Sangiovese, 10% Merlot
TrudnośćTwardy
Gotowe W30 m.
Porcje30
Ocena Zdrowia2
Magazyn