Kurczak Parmezan Hamburgery

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj hamburgerów z parmezanem z kurczaka. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 419 kalorii, 33g białka, oraz 12g tłuszczu każdy. Na 2,72 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz rozmaryn, pieprz, częściowo odtłuszczony ser mozzarella i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać świeży rozmaryn można śledzić to danie główne z Jogurt waniliowy z kompot Winogronowo-jagodowy z miodem i świeżym rozmarynem: łatwe śniadanie lub deser jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Kurczak Parmezan Hamburgery, Kurczak Parmezan Hamburgery, oraz Kurczak Parmezan Hamburgery dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ułożyć chleb, pokroić bokiem, na blasze do pieczenia. Dusić przez 3 minuty lub do lekko rumiane.
Wyjąć chleb z patelni. Każdy plasterek natrzeć pokrojoną stroną czosnku. Odstawić.
Połącz kurczaka, 1/3 szklanki marinara, rozmaryn, tymianek, pieprz czerwony, sól, i pieprz czarny. Podzielić na 2 porcje, kształtując każdy w 1/4-cala grubości patty.
Rozgrzać patelnię żaroodporną na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Dodać paszteciki do patelni; gotować przez 3 protokół. Włącz paszteciki i umieść patelnię w piekarniku.
Piec w temperaturze 375 przez 8 minut. Top każdy patty z 2 łyżki sera; Piec 1 minutę.
Warstwa dolna połowa każdej rolki z 2 liśćmi bazylii, 1 patty, 1 łyżka marinara, 2 liście bazylii i roll top.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Włoski można połączyć z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jednym z win, które można spróbować jest Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 23 dolarów.
![Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale]()
Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale
To wspaniałe wino rezerwowe, produkowane wyłącznie z posiadłości Poggio Reale, jest wdzięcznym, aksamitnym winem o charakterystycznie ziemistych aromatach Sangiovese i dojrzałych, zrównoważonych smakach owocowych zrównoważonych odrobiną dębu.