Kurczak Papryka Frytka
Chicken Pepper Fry może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 47g białka, 35 g tłuszczu, oraz w sumie 606 kalorii. Ten przepis służy 2 i kosztuje $3.14 za porcję. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Udaj się do sklepu i odbierz kurkumę w proszku, sok z 1 limonki, imbir i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć olej canolan można śledzić to danie główne z Wiśniowo-Morelowe Obroty jako deser. 150 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 97%. Ten wynik jest spektakularny. Podobne przepisy to Kurczak z brokułami Stir-Fry, Szybki Stir-Fry Z Kurczakiem I Brokułami, oraz Szybkie 15 minut Stir-Fry kurczaka i warzyw.
Instrukcje
Połącz kurczaka, sok z limonki, 1/2 łyżeczki soli koszernej, zmielony czarny pieprz, 1 łyżka imbiru i 1 łyżka czosnku w dużej misce i wrzucić do herbu.
Przenieść do plastikowej torby, przechowywać w lodówce, i niech marynować przez co najmniej 30 minut i do nocy.
Całe ziarna pieprzu zmielić w moździerzu i tłucz aż do zgrubnego zmielenia.
Rozgrzać olej w rondlu o grubym dnie na średnim ogniu, aż się połysk.
Dodaj cebulę, pozostałe 1/2 łyżki imbiru, Pozostałe łyżki czosnku, i chillis i gotować, mieszając, aż pachnące, uważając, aby nie brązowy cebuli, o 5 minut w sumie. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu.
Dodaj koper włoski w proszku, kminek w proszku, kurkumę i liście curry. Energicznie mieszać, aż pachnący, o 2 protokół. Zwiększ ciepło do średniego.
Dodaj sos sojowy, cukier, pomidory i marynowanego kurczaka. Smażyć kurczaka w tym oleju smakowym, aż rumiane, o 10 protokół, skrobanie dno patelni, jeśli coś kije.
Dodać wodę i przykryć. Pozostaw naczynie do gotowania przez 10 minut pod przykryciem, następnie zdejmij pokrywkę, zwiększ ciepło do wysokiej i mieszaj, aż woda całkowicie wyschnie, około 5 minut. Doprawić do smaku solą.
Podawać na gorąco z rotis, dosas lub z chlebem.