Kurczak Panierowany Faszerowany
Ten przepis sprawia, że 40 porcji z 50 kalorii, 3G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Na 19 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz przyprawioną bułkę tartą, serek philadelphia, piersi z kurczaka i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Kurczak Nadziewany Szpinakiem Panierowanym, Chicken Spinoccoli-panierowana nadziewana pierś kurczaka ze szpinakiem, brokułami i serem, oraz Panierowane piersi z kurczaka nadziewane szpinakiem i serem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść kurczaka na kawałku plastikowej folii na desce do krojenia; przykryj drugim kawałkiem plastikowej folii. Funt kurczaka z wałkiem do ciasta o grubości 1/2 cala.
Umyj pomarańczę, a następnie zetrzyj skórkę.
Wymieszać 1 łyżeczkę. skórki pomarańczowej z serem śmietankowym i boczkiem do dobrze wymieszanego.
Rozprowadzić 1 Łyżkę. z mieszanki twarogu na środku każdej piersi z kurczaka; zwiń, składając na obu krótkich końcach każdej piersi, aby zamknąć nadzienie. Zabezpieczyć wykałaczkami. Płaszcz z bułką tartą; wstrząsnąć delikatnie, aby usunąć nadmiar okruchów.
Roztopić masło z olejem na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać kurczaka; gotować 10 min. z każdej strony lub złotobrązowe po obu stronach i gotowane przez (180F).
Umieść kurczaka na talerzu.
Wyjąć i wyrzucić wykałaczki.
Pokrój pomarańczę na pół; wyciśnij sok z kurczaka.
Odstawić 5 min. przed podaniem.