Kurczak Niskotłuszczowy

Kurczak Niskotłuszczowy
Niskotłuszczowy bulion z kurczaka to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 26g białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 312 kalorii. Ten przepis służy 10 i kosztuje $1.15 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i podnieś łodygi selera, tymianek, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 39%. Spróbuj Niskotłuszczowe Kulki Energii Cynamonu, Obwarzanki Niskowęglowodanowe-Ciasto Z Mąki Kokosowej, oraz Wywar warzywny-dobry zapas jest ważny dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Usunąć i wyrzucić podroby i szyję z kurczaka. Spłukać pod zimną wodą; osuszyć. Przyciąć nadmiar tłuszczu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
2
Umieść kurczaka, 16 szklanek wody i pozostałe składniki w dużym holenderskim piekarniku lub garnku; doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
3
Usuń kurczaka; ostudzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
4
Usunąć i wyrzucić skórę.
5
Usuń kurczaka z kości; rozdrobnić 2 widelcami, aby odmierzyć około 3 szklanki mięsa, rezerwując mięso. (Przechowywać kurczaka w szczelnym pojemniku w lodówce; rezerwa do użycia w zupie lub do innych zastosowań.) Przecedzić bulion przez sito wyłożone papierowym ręcznikiem do dużej miski; wyrzucić ciała stałe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
6
Przykryć i schłodzić zapasy przez noc. Odtłuścić tłuszcz zestalony z powierzchni stada; wyrzucić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
7
Uwaga: towar może być zamrożony w szczelnych pojemnikach do 3 miesięcy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia6
Magazyn