Kurczak Niskotłuszczowy
Niskotłuszczowy bulion z kurczaka to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 26g białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 312 kalorii. Ten przepis służy 10 i kosztuje $1.15 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i podnieś łodygi selera, tymianek, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 39%. Spróbuj Niskotłuszczowe Kulki Energii Cynamonu, Obwarzanki Niskowęglowodanowe-Ciasto Z Mąki Kokosowej, oraz Wywar warzywny-dobry zapas jest ważny dla podobnych receptur.
Instrukcje
Usunąć i wyrzucić podroby i szyję z kurczaka. Spłukać pod zimną wodą; osuszyć. Przyciąć nadmiar tłuszczu.
Umieść kurczaka, 16 szklanek wody i pozostałe składniki w dużym holenderskim piekarniku lub garnku; doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 2 godziny.
Usuń kurczaka z kości; rozdrobnić 2 widelcami, aby odmierzyć około 3 szklanki mięsa, rezerwując mięso. (Przechowywać kurczaka w szczelnym pojemniku w lodówce; rezerwa do użycia w zupie lub do innych zastosowań.) Przecedzić bulion przez sito wyłożone papierowym ręcznikiem do dużej miski; wyrzucić ciała stałe.
Przykryć i schłodzić zapasy przez noc. Odtłuścić tłuszcz zestalony z powierzchni stada; wyrzucić.
Uwaga: towar może być zamrożony w szczelnych pojemnikach do 3 miesięcy.