Kurczak Nadziewany Rozmarynem
Kurczak nadziewany rozmarynem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 460 kalorii, 33g białka, oraz 19g tłuszczu każdy. Na 2,24 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka jajek, soli, grzybów i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Nadziewane piersi z kurczaka z sosem Rozmarynowo-pomarańczowym, Southern Lady ' s Chicken Turnovers – nie pozwól, aby te Południowe smakołyki Cię ominęły, oraz Obroża Nadziewana Jagnięciną Z Nowego Południowego Stołu dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przygotować mieszankę farszu zgodnie ze wskazówkami opakowania i ostudzić. Wymieszać z jajkiem i orzechami pekan.
Piersi kurczaka Butterfly wykonując wzdłużne cięcie w 1 stronę, przycinając, ale nie przez przeciwną stronę; rozłóż. Mieszanka farszu łyżka równomiernie w dół środka po jednej stronie każdej piersi kurczaka z masłem; złożyć przeciwną stronę nad farszem i umieścić w lekko nasmarowanym naczyniu do pieczenia. Wymieszać razem 3 łyżki. oliwę z oliwek i posiekany rozmaryn; równomiernie posmarować kurczakiem.
Kurczaka posypać równomiernie solą, pieprzem i parmezanem.
Piec kurczaka, odsłonięte, w 400 przez 20 minut lub aż gotowe.
W pozostałej 1 łyżce podsmażamy grzyby i cebulę. olej na dużej patelni na średnim ogniu 5 minut lub do miękkości; wymieszać zupę i rosół z kurczaka. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, często mieszając, 5 minut lub aż do całkowitego ogrzania. Łyżka mieszanki grzybów równomiernie na kurczaka; dekorować, w razie potrzeby.
Uwaga: Tylko do celów testowych użyliśmy nadzienia z pieca kukurydzianego