Kurczak nadziewany chorizo i babką

Kurczak nadziewany chorizo i babką
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj chorizo i kurczaka nadziewanego babką. Jedna porcja zawiera 395 kalorii, 42g białka, oraz 14g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.37 za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz wodę, Poblano chile, oliwę z oliwek extravirgin i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Rolady Z Kurczaka I Szynki Nadziewane Babeczkami, Babka Faszerowana Kurczak Z Sosem Tamaryndowym, oraz Burger z chorizo, awokado i chipsami babki dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodaj cebulę i babkę; gotować 3 protokół lub aż lekko rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
BabkaBabka
CebulaCebula
3
Dodaj chorizo, poblano, kminek, 1/4 łyżeczki soli i 1/8 łyżeczki pieprzu; gotować 4 minuty lub aż babka będzie bardzo miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
BabkaBabka
1/2 Szklanki Liści Pietruszki O Płaskich Liściach, Zerwanych 3 Duże Garście1/2 Szklanki Liści Pietruszki O Płaskich Liściach, Zerwanych 3 Duże Garście
Pieprz PoblanoPieprz Poblano
PieprzPieprz
KminekKminek
SólSól
4
Mieszankę babki umieścić w misce; zacieru widelcem. Fajne 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
BabkaBabka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Pokrój każdą pierś w połowie wzdłuż, cięcie do, ale nie przez drugą stronę. Otwarte połówki, układając pierś płasko.
6
Umieść każdą połowę piersi między 2 arkusze folii o dużej wytrzymałości; Funt do grubości 1 / 4 cala za pomocą młotka do mięsa lub małej ciężkiej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
Meat TenderizerMeat Tenderizer
PatelniaPatelnia
7
Kurczaka posypać pozostałą 1/4 łyżeczki soli i pozostałą 1/8 łyżeczki pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały KurczakCały Kurczak
PieprzPieprz
SólSól
8
Podzielić mieszankę babki na 4 równe porcje; łyżka każdej porcji w dół środka każdej połowy piersi, pozostawiając 1/2-calowy granicy na każdym końcu. Fold boki nad wypełnieniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
BabkaBabka
9
Umieść 2-metrowy arkusz wytrzymałej folii z tworzywa sztucznego na powierzchni roboczej z 1 długim bokiem wiszącym nad krawędzią blatu o 2 cale.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
10
Umieść nadziewaną połowę piersi, szew bokiem w dół, na końcu najdalej od Ciebie, i ciasno zwinąć pierś w kierunku Ciebie, Jelly-roll mody. Przekręć końce w przeciwnych kierunkach, aby utworzyć cylinder. Zawiąż plastikową folię w ciasne węzły na połowie piersi na każdym końcu. Odciąć nadmiar owinięcia blisko węzła.
Składniki, których będziesz potrzebować
GalaretkaGalaretka
RolkaRolka
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
11
Umieść drugą 2-metrową arkusz wytrzymałej folii z tworzywa sztucznego na powierzchni roboczej; umieść walcowanego kurczaka na owinięciu i powtórz procedurę. Powtórz z pozostałymi połówkami piersi kurczaka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Połówki Piersi KurczakaPołówki Piersi Kurczaka
Cały KurczakCały Kurczak
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
12
Doprowadzić 3 ćwiartki wody do wrzenia w dużym garnku; dodać kurczaka. Dusić 15 minut (nie gotować), obracając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały KurczakCały Kurczak
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
13
Wyjąć z wody i odstawić na 10 minut przed rozpakowaniem i pokrojeniem w plasterki o grubości 1/2 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
14
Podawać z salsą; posypać posiekaną kolendrą.
Składniki, których będziesz potrzebować
KolendraKolendra
Zęby PrzyrodzeniaZęby Przyrodzenia
15
Dekoruj gałązkami kolendry, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
KolendraKolendra
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia20
Magazyn