Kurczak nadziewany chorizo i babką
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj chorizo i kurczaka nadziewanego babką. Jedna porcja zawiera 395 kalorii, 42g białka, oraz 14g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.37 za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz wodę, Poblano chile, oliwę z oliwek extravirgin i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Rolady Z Kurczaka I Szynki Nadziewane Babeczkami, Babka Faszerowana Kurczak Z Sosem Tamaryndowym, oraz Burger z chorizo, awokado i chipsami babki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj cebulę i babkę; gotować 3 protokół lub aż lekko rumiane.
Dodaj chorizo, poblano, kminek, 1/4 łyżeczki soli i 1/8 łyżeczki pieprzu; gotować 4 minuty lub aż babka będzie bardzo miękka.
Mieszankę babki umieścić w misce; zacieru widelcem. Fajne 10 minut.
Pokrój każdą pierś w połowie wzdłuż, cięcie do, ale nie przez drugą stronę. Otwarte połówki, układając pierś płasko.
Umieść każdą połowę piersi między 2 arkusze folii o dużej wytrzymałości; Funt do grubości 1 / 4 cala za pomocą młotka do mięsa lub małej ciężkiej patelni.
Kurczaka posypać pozostałą 1/4 łyżeczki soli i pozostałą 1/8 łyżeczki pieprzu.
Podzielić mieszankę babki na 4 równe porcje; łyżka każdej porcji w dół środka każdej połowy piersi, pozostawiając 1/2-calowy granicy na każdym końcu. Fold boki nad wypełnieniem.
Umieść 2-metrowy arkusz wytrzymałej folii z tworzywa sztucznego na powierzchni roboczej z 1 długim bokiem wiszącym nad krawędzią blatu o 2 cale.
Umieść nadziewaną połowę piersi, szew bokiem w dół, na końcu najdalej od Ciebie, i ciasno zwinąć pierś w kierunku Ciebie, Jelly-roll mody. Przekręć końce w przeciwnych kierunkach, aby utworzyć cylinder. Zawiąż plastikową folię w ciasne węzły na połowie piersi na każdym końcu. Odciąć nadmiar owinięcia blisko węzła.
Umieść drugą 2-metrową arkusz wytrzymałej folii z tworzywa sztucznego na powierzchni roboczej; umieść walcowanego kurczaka na owinięciu i powtórz procedurę. Powtórz z pozostałymi połówkami piersi kurczaka.
Doprowadzić 3 ćwiartki wody do wrzenia w dużym garnku; dodać kurczaka. Dusić 15 minut (nie gotować), obracając od czasu do czasu.
Wyjąć z wody i odstawić na 10 minut przed rozpakowaniem i pokrojeniem w plasterki o grubości 1/2 cala.
Podawać z salsą; posypać posiekaną kolendrą.
Dekoruj gałązkami kolendry, w razie potrzeby.