Kurczak Mou Shu
Kurczak Mou Shu to bezglutenowe przepis z 6 porcjami. Na 1,01 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To danie główne ma 177 kalorii, 15g białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Ten przepis od Betty Crocker ma 19 fanów. Udaj się do sklepu i odebrać sos hoisin, mix, grzyby, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć jajko można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Z łyżeczką wynik 59%, to danie jest solidne. Spróbuj I Ain ' t Chicken Chicken: chrupiące pieczone piersi z kurczaka z pomarańczą i kardamonem, Najlepszy Rozdrobniony Kurczak Do Potraw Z Kurczaka + Domowy Rosół Z Kurczaka, oraz Kurczak Popeye Tso (Kurczak generała Tso wykonany z samorodków kurczaka Popeye ' a) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w 4-litrowym piecu holenderskim na średnim ogniu. Gotować coleslaw mix, grzyby, kurczak i piernik w oleju około 10 minut, często mieszając, aż warzywa będą miękkie. Wymieszać z sosem hoisin. Zmniejszyć ciepło; utrzymać ciepło.
Wymieszać mieszankę Bisquick, mleko i jajko w średniej misce do wymieszania. Wymieszać z cebulą.
Lekko Spryskaj patelnię 10-calową sprayem do gotowania; podgrzać na średnim ogniu.
Wlać nieco mniej niż 1/4 ciasto puchar na patelni; obróć patelnię, aby cienki naleśnik, 5 do 6 cali średnicy. Gotować, aż bąbelki pękną na powierzchni; obrócić. Gotować drugą stronę do złotego koloru. Utrzymuj ciepło podczas robienia pozostałych naleśników.
Łyżka około 1/2 szklanki mieszanki warzyw na każdy naleśnik; zwinąć.