Kurczak Mielony Z Orzechami Włoskimi
Mielony kurczak z orzechami włoskimi to bezmleczne przepis z 10 porcjami. To danie główne ma 671 kalorii, 41g białka, oraz 53g tłuszczu na porcję. Na 2,25 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Mieszanka ziemniaków, wody, chleba i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać orzechy włoskie można śledzić to danie główne z Ciasto pistacjowe z orzechami włoskimi jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Z łyżeczką wynik 55%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Mielone hamburgery z indyka lub mielonej wieprzowiny, Mielony Kurczak Pomarańczowy, oraz Kurczak Gotowany Mielony.
Instrukcje
W dużym rondlu na średnim ogniu umieść kurczaka, ziemniaki, cebulę i marchewkę.
Wlać wodę i doprowadzić do wrzenia. Odcedzić pianę z powierzchni i doprawić 1 1/2 łyżeczki soli. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 1 godzinę, lub aż kurczak i warzywa będą miękkie. Szczep i bulion rezerwowy. Wyrzucić warzywa. Pozostawić kurczaka do ostygnięcia, następnie usunąć skórę i kości, a mięso rozdrobnić na bardzo małe kawałki.
Zmiękcz chleb w niektórych rosole z kurczaka, a następnie wycisnąć. W dużej misce, połączyć chleb, zmielone orzechy włoskie, czosnek, czerwony pieprz, i 1 łyżeczka soli. Używając rąk, dobrze wymieszaj, jakbyś mieszał klopsiki.
Umieścić mieszaninę w gazie, i wycisnąć olej, że mielone orzechy włoskie produkcji w małej misce; odstawić.
Umieścić mieszaninę orzecha włoskiego w dużej misce. Powoli mieszamy w 1 szklance bulionu z kurczaka, aż konsystencja będzie jak gęsta zupa.
Umieść rozdrobnionego kurczaka w porcelanowym lub szklanym naczyniu do serwowania. Wymieszać w 2 do 3 łyżek mieszanki orzecha włoskiego. Przykryj kurczaka pozostałą mieszaniną orzecha włoskiego, aby kurczak nie był widoczny. Powierzchnia gładka z tyłu łyżki.
Na wierzch wlać olej z orzechów włoskich.