Kurczak Mexajita
Kurczak Mexajita to bezglutenowe i bezmleczne przepis z 4 porcjami. Na 1,85 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To danie główne ma 443 kalorie, 36g białka, oraz 15 g tłuszczu na porcję. 43 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jeśli masz meksykańskie pomidory, olej canolan, pierś z kurczaka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 93%. Ten wynik jest spektakularny. Podobne przepisy to Kurczak Mexajita, I Ain ' t Chicken Chicken: chrupiące pieczone piersi z kurczaka z pomarańczą i kardamonem, oraz Najlepszy Rozdrobniony Kurczak Do Potraw Z Kurczaka + Domowy Rosół Z Kurczaka.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu
Piersi kurczaka doprawić solą i pieprzem.
Miejsce na patelni i sear o 2 protokół na stronę.
Umieść fasolę pinto na dnie 5-litrowej wolnej kuchenki.
Wyjmij kurczaka z patelni i umieść w powolnej kuchence na fasoli.
Pomidory polać kurczakiem i fasolą i posypać przyprawą fajita. Przykryć i gotować na niskim ustawieniu przez 3 do 4 godzin.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu. Piersi kurczaka doprawić solą i pieprzem.
Miejsce na patelni i sear o 2 protokół na stronę.
Umieść fasolę pinto na dnie 9 przez 13-calowego naczynia do pieczenia. W średniej misce wymieszaj razem pokrojone w kostkę pomidory i przyprawę fajita.
Wyjąć kurczaka z patelni i umieścić w naczyniu do pieczenia na fasoli.
Wlać mieszankę pomidorową na kurczaka i fasolę. Przykryć folią i piec przez 25 minut lub aż kurczak będzie miękki.;