Kurczak i nerkowce

Kurczak i nerkowce
Kurczak i nerkowce może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na $1.99 za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 265 kalorii, 27g białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Udaj się do sklepu i podnieś sos sojowy, olej sezamowy, ząbki czosnku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać wytrawne sherry, można przejść do tego dania głównego z Budyń Chlebowo-masłowy jako deser. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Kurczak z nerkowcami, Kurczak z kandyzowanymi nerkowcami, oraz Tajski Kurczak I Nerkowce dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połączyć 1 łyżka sosu sojowego, sherry, 2 łyżeczki skrobi kukurydzianej, i kurczaka w dużej misce; wrzucić dobrze do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
Sos SojowySos Sojowy
Cały KurczakCały Kurczak
Marynowana Skórka Arbuza, 1 SłoiczekMarynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
2
Połączyć pozostałe 2 łyżki sosu sojowego, pozostałe 2 łyżeczki skrobi kukurydzianej, bulion, sos ostrygowy, i miód w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos OstrygowySos Ostrygowy
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
Sos SojowySos Sojowy
BulionBulion
MiódMiód
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
3
Rozgrzać 1 łyżeczkę oleju w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Dodaj mieszaninę kurczaka na patelnię; smażyć 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały KurczakCały Kurczak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Zdjąć z patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Rozgrzać pozostałą 1 łyżeczkę oleju na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Dodaj cebulę, seler, i papryka na patelni; smażyć 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
SelerSeler
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
8
Dodaj imbir i czosnek; smażyć 1 minutę. Powrót mieszaniny kurczaka na patelnię; smażyć 1 minutę. Wymieszać z mieszaniną bulionu. Doprowadzić do wrzenia; gotować 1 minutę, stale mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały KurczakCały Kurczak
CzosnekCzosnek
ImbirImbir
BulionBulion
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
9
Zdjąć z ognia.
10
Posypać zieloną cebulą i nerkowcami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielona CebulaZielona Cebula
Orzechy NerkowcaOrzechy Nerkowca
1
Podgrzać 1 łyżkę oleju rzepakowego w dużym rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej RzepakowyOlej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Dodaj 1/2 szklanki posiekanej cebuli i 2 łyżeczki startego obranego świeżego imbiru na patelnię; smażyć 2 protokół. Wymieszać w 1 szklance wody, 1/2 szklanki ryżu długoziarnistego i 1/4 łyżeczki soli; doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 12 minut lub aż ciecz zostanie wchłonięta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ryż DługoziarnistyRyż Długoziarnisty
świeży Imbirświeży Imbir
CebulaCebula
WodaWoda
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Wyjąć z ognia; wymieszać 2 łyżki posiekanej świeżej kolendry.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Kolendraświeża Kolendra
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia17
Magazyn