Kurczak I Farsz Florentyna

Kurczak I Farsz Florentyna
Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 566 kalorii, 40g białka, oraz 12g tłuszczu każdy. Na 2,68 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 40% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Udaj się do sklepu i odbierz skondensowany krem z rosołu, mieszankę farszu kuchennego, parmezan i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kurczak Florentyna, Kurczak I Szynka Florentyna, oraz Kurczak Cezar Florentyna dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 204°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Wymieszać farsz wymieszać, gorącą wodę i ser aż farsz wymieszać zwilżyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Farsz MixFarsz Mix
SerSer
WodaWoda
3
Umieść kurczaka w naczyniu do pieczenia 13x9 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały KurczakCały Kurczak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
4
Zupę wymieszać ze szpinakiem; łyżką polać kurczakiem. Top z mieszanką farszu.
Składniki, których będziesz potrzebować
FarszFarsz
Cały KurczakCały Kurczak
SzpinakSzpinak
ZupaZupa
5
Piec 30 min. lub dopóki kurczak nie zostanie ukończony (165F).
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały KurczakCały Kurczak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia47
Magazyn