Kurczak i czerwona fasola Tostadas
Kurczak i czerwona fasola Tostadas może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 43g białka, 30 g tłuszczu, oraz w sumie 688 kalorii. Na 2,45 zł za porcję, ten przepis okładki 37% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to raczej tanie przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 29 minut. Jeśli masz fasolę, grillowane połówki piersi kurczaka, sałatę rzymską i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać mąkę tortille można śledzić to danie główne z Chipsy Z Cukrem Cynamonowym jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Kurczak z czarną fasolą Tostadas, Kurczak, Guacamole i fasola Tostadas, oraz Kurczak i czarna fasola Tostadas.
Instrukcje
Ułóż stojaki w górnej i dolnej części piekarnika i rozgrzej do 204°. linia 2 duże blachy do pieczenia z folią.
Tortille umieść na blachach do pieczenia i posmaruj olejem.
Piec, aż lekko rumiane, 4 do 5 protokół.
Podziel kurczaka, fasolę i ser między tortille i wróć do piekarnika.
Piec, aż ser się rozpuści, 3 do 4 minut.
Wyjąć z piekarnika, każdą porcję polać 1/4 sałaty, salsą i kwaśną śmietaną.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańskie można połączyć z Pinot Noir, Riesling i musujące różowe. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Piwnice Dragonette Sta. Rita Hills Pinot Noir z 4.8 z 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 45 dolarów za butelkę.
![Dragonette Cellars Sta. Rita Hills Pinot Noir]()
Dragonette Cellars Sta. Rita Hills Pinot Noir
Rok 2016 był kolejnym w serii wspaniałych roczników w Santa Barbara. Mieliśmy kolejny wczesny budbreak i (w przeciwieństwie do 2015) doskonałą pogodę podczas Setu, pozwalając na mocne, zrównoważone plony. Maj, Czerwiec i Lipiec były dość ciepłe i dojrzewanie było dość szybkie, jednak niespotykanie chłodny sierpień znacznie spowolnił winorośl. Dla winiarza było to prawie idealne, ponieważ winogrona były w stanie zakończyć dojrzewanie powoli, bez kolców ciepła, a winogrona utrzymywały doskonałą kwasowość. W ciągu serii chłodnych poranków wybraliśmy każdy blok z niemal idealną dojrzałością i równowagą. Wina wydają się mieć świetny owocowy charakter, świeżą kwasowość i strukturę taninową oraz solidną głębię.