Kurczak Faszerowany Parmezanem
Kurczak faszerowany parmezanem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.4 za porcję. Jedna porcja zawiera 248 kalorii, 24g białka, oraz 6G tłuszczu. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz piersi z kurczaka, włoską* mieszankę pięciu serów, parmezan i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kurczak Z Parmezanem, Kurczak z parmezanem, oraz Kurczak z parmezanem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 204°.
Wykonaj cięcie po jednej długiej stronie każdej piersi z kurczaka, uważając, aby nie przeciąć na przeciwną stronę. Napełnij kieszenie szparagami i rozdrobnionym serem.
Ułożyć na blasze natryskiwanej sprayem do gotowania; na wierzchu polać parmezanem.
Piec 20 min. lub dopóki kurczak nie zostanie ukończony (165F). Tymczasem przygotuj farsz zgodnie z zaleceniami na opakowaniu.