Kurczak Faszerowany Miodem
Need a bezglutenowe i pierwotne danie główne? Miód glazurowany faszerowany kurczak może być super przepis, aby spróbować. Na 2,84 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 31g białka, 27 g tłuszczu, oraz w sumie 502 kalorie. Ten przepis służy 4. 25 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz wykałaczki, połówki piersi kurczaka, miód i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć miód można śledzić to danie główne z Piernik Miodowy jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 51%, co jest solidne. Spróbuj Kurczak Glazurowany Miodem, Kurczak Glazurowany Miodem, oraz Kurczak Z Grilla Glazurowany Miodem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
W każdej piersi kurczaka pokroić szczelinę i napełnić serem Boursin w równych ilościach. Każdą pierś owinąć 2 plastrami boczku. Zabezpieczyć wykałaczkami. Ułóż na blasze do pieczenia.
Piec 25 minut w nagrzanym piekarniku, lub do soków z kurczaka uruchomić jasne.
Mżawka piersi z taką samą ilością miodu podczas ostatnich 5 minut czasu gotowania.