Kurczak Faszerowany Fetą
Kurczak faszerowany fetą wymaga około 45 minut od początku do końca. Na 77 centów za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 157 kalorii. Ten przepis służy 4. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka Skórki, margaryna, ser feta i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 84%, to danie jest niesamowite. Podobne przepisy to Piknik nadziewany: pomidory nadziewane Tunanem i karczochem, czerwona papryka, Fetan i ciecierzyca nadziewane cukinią, orzechy i brązowy cukier nadziewane jabłka Macintosh, Kurczak Faszerowany Fetą, oraz Kurczak faszerowany szpinakiem i fetą.
Instrukcje
Umieść każdą połowę piersi kurczaka między 2 arkuszami wytrzymałej folii z tworzywa sztucznego; spłaszczyć do grubości 1/4 cala, za pomocą młotka do mięsa lub wałka do ciasta. Kurczak w bułce tartej. Łyżka 1 łyżka sera na każdym kawałku kurczaka, i złożyć kurczaka na pół.
Umieść złożone połówki piersi w 8-calowym kwadratowym naczyniu do pieczenia pokrytym sprayem do gotowania.
Margarynę polać kurczakiem.
Piec w 400 przez 25 minut lub do końca.
Połącz szpinak z bazylią w misce, skrop octem i olejem.
Posypać papryką sałatkę; wrzucić dobrze.
Podawać kurczaka na sałatkę.