Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.77 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 199 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz borowiki, liście laurowe, bulion z kurczaka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 10 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Kurczak Duszony Z Pieczarkami, Kurczak Duszony Z Pieczarkami, oraz Kurczak duszony z pieczarkami i Chardą dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Szybkie gotowanie polenta wykonane do pakowania kierunków, lub chrupiący styl piec-off pakowane pieczywo, takie jak ciabatta lub, świeże chrupiący chleb-pop w zamrażarce, jeśli przechowywanie więcej niż jedną noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
łyżka Importowana Grecka Oliwa Z Oliwek
Ciabatta
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
1-1/2 Szklanki Piwa
Mieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormick
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Umieść suszone grzyby i wymieszaj w małym garnku na średnim ogniu. Doprowadzić do niskiego wrzenia, a następnie zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i rozpuścić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby Suszone
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina Wieprzowa
3
Rozgrzej cienką warstwę oliwy z oliwek, kilka obrotów patelni, na dużej patelni z ciasną pokrywką lub holenderskim piekarnikiem, na średnim ogniu. Kawałki kurczaka osuszyć i obficie doprawić solą i pieprzem. Aby uniknąć tłoczenia patelni, brązowy 1/2 kurczaka na raz, strona skóry w dół, przez 5 minut, a następnie włączyć kurczaka i brązowy 3 do 4 minut więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
Muszelki Cannelloni
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu
Smażone Krewetki, Obrane
4
Wyjmij rumianego kurczaka na talerz i dodaj do patelni pokrojone świeże grzyby, brązowienie grzybów przez 10 do 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
5
Dodaj cebulę, marchew, seler, czosnek, tymianek, i liście laurowe, sól, i pieprz i mieszać 10 minut więcej do zmiękczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina Wieprzowa
Słonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
6
Rozpal garnek z Marsalą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciężka śmietana Plus 1/3 Szklanki Ciężkiej śmietany, Schłodzonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina Wieprzowa
7
Dodać kawałki kurczaka z powrotem do garnka i ułożyć warzywa i grzyby na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Muszelki Cannelloni
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina Wieprzowa
8
Porcinis wyjąć z małego garnka, z grubsza posiekać i dodać do kurczaka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina Wieprzowa
9
Polej kurczaka bulionem borowików, zachowując kilka ostatnich łyżek, ponieważ tutaj mógł się osiedlić każdy grys.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
10
Przykryć i dusić na wolnym ogniu przez 30 minut na małym ogniu. Schłodzić i przechowywać do posiłku przed make-ahead. Podgrzać na średnim płomieniu lub w rozgrzanym piekarniku 325 stopni F i podgrzać przez 20 do 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
11
Podawać z szybko gotującą się polentą lub chrupiącym chlebem i udekorować posiekanymi szczypcami selera.
Składniki, których będziesz potrzebować
łyżka Importowana Grecka Oliwa Z Oliwek
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)