Przepis Kurczak curry Spread może zaspokoić swoje indyjskie pragnienie w około 25 minut. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pierwotny przepis ma 48 kalorii, 3G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 32. Na 45 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka rodzynek, soli, jabłka i gruszki oraz garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Ser Curry Spread, Migdałowe Curry Spread, oraz Dip z tuńczykiem Curry / spread.
Instrukcje
1
W średniej misce z łyżką ubić twaróg, śmietanę, curry, sól i imbir na gładką masę. Wymieszać z kurczakiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Teraz I Później Cukierki
Biała Cebula, Pokrojona W Kostkę
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Całe Migdały, Ze Skórką I Prażone
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
2
Rozprowadzić mieszaninę na płaskiej płycie o średnicy około 9 do 10 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
3
Ułóż paprykę na kremowej mieszance sera w kształcie gwiazdy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Teraz I Później Cukierki
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
4
Na środku umieścić rodzynki i migdały.
Składniki, których będziesz potrzebować
Crostini Z Czosnkiem, Opcjonalnie
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
5
Posypać natką pietruszki wokół krawędzi.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
6
Podawać z plastrami jabłka i gruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
Polecane wino: Gruener Veltliner, Riesling, Sparkling Rose
Indian można łączyć z Gruener Veltliner, Riesling i musujące różowe. Najlepsze wino do indyjskich potraw będzie w zależności od dania, oczywiście, ale te typy mogą być podawane schłodzone i mają trochę słodyczy, aby uzupełnić pikanterię i złożone smaki szerokiej gamy tradycyjnych potraw. Nikolaihof Hefeabzug Gruner Veltliner z 4.3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 32 dolarów za butelkę.