Kurczak Cordon Bleu

Kurczak Cordon Bleu
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj kurczaka Cordon Bleu. Jedna porcja zawiera 2020 kalorii, 107g białka, oraz 129g tłuszczu. Na 6,3 USD za porcję, ten przepis okładki 52% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Ten przepis jest lubiany przez 26 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz pieprz, olej, pieprz cayenne i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Kurczak Cordon Bleu, Kurczak Cordon Bleu, oraz Kurczak Cordon Bleu dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
2
Weź kawałek kurczaka i umieść 2 uncje szynki i 1 uncję sera Gruyere na środku.
Składniki, których będziesz potrzebować
GruyereGruyere
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
3
Mocno zwiń pierś z kurczaka i umieść wykałaczki na końcach i środku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/4 Szklanki Zielonych, Nieprażonych Pestek Dyni, Np. Pestek Dyni1 1/4 Szklanki Zielonych, Nieprażonych Pestek Dyni, Np. Pestek Dyni
10 Białych Bułek Obiadowych10 Białych Bułek Obiadowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
4
Włożyć piersi z kurczaka do naoliwionego naczynia do pieczenia i piec przez 18 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/4 Szklanki Zielonych, Nieprażonych Pestek Dyni, Np. Pestek Dyni1 1/4 Szklanki Zielonych, Nieprażonych Pestek Dyni, Np. Pestek Dyni
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
1
Połączyć mąkę uniwersalną, bułka tarta, mąka pszenna, mąka ryżowa, przyprawa Cajun, czosnek w proszku, papryka, sól, pieprz i pieprz cayenne, dobrze wymieszać i umieścić na dużym talerzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
1 Całe świeże Jalapeno1 Całe świeże Jalapeno
Półksiężycowe Plasterki Ogórka AngielskiegoPółksiężycowe Plasterki Ogórka Angielskiego
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
Mąka RyżowaMąka Ryżowa
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
2
W przypadku sosu holenderskiego: delikatnie umieścić 4 żółtka w maszynce i dodać szczyptę soli, białego pieprzu, papryki, soku z cytryny i ostrego sosu.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOS HollandaiseSOS Hollandaise
1 Szklanka Majonezu, Takiego Jak Hellmann's1 Szklanka Majonezu, Takiego Jak Hellmann's
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Takich Jak Lindt, Do Czekoladowych LokówTakich Jak Lindt, Do Czekoladowych Loków
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
3
Rozgrzane masło umieść bardzo powoli w robocie kuchennym, aż zgęstnieje. Aby zagęścić sos, dodać żółtko i rozcieńczyć dodać ciepłą wodę.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Cukru Demerara3 łyżki Cukru Demerara
Takich Jak Lindt, Do Czekoladowych LokówTakich Jak Lindt, Do Czekoladowych Loków
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Dodatkowe Pestki Słonecznika (opcjonalnie)Dodatkowe Pestki Słonecznika (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
4
Ułożyć pieczony kurczak cordon bleu w umyciu jajecznym, a następnie równomiernie zalać mieszaniną panierki. Powtórz proces ponownie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
5
Smażyć panierowanego kurczaka w temperaturze 325 stopni F przez 3 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kurczak PanierowanyKurczak Panierowany
6
Skropić sosem holenderskim na wierzchu kurczaka.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOS HollandaiseSOS Hollandaise
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
TrudnośćTwardy
Gotowe W51 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia55
Magazyn