Kurczak Cordon Bleu

Kurczak Cordon Bleu
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj kurczaka Cordon Bleu. Jedna porcja zawiera 2020 kalorii, 107g białka, oraz 129g tłuszczu. Na 6,3 USD za porcję, ten przepis okładki 52% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Ten przepis jest lubiany przez 26 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz pieprz, olej, pieprz cayenne i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Kurczak Cordon Bleu, Kurczak Cordon Bleu, oraz Kurczak Cordon Bleu dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
2
Weź kawałek kurczaka i umieść 2 uncje szynki i 1 uncję sera Gruyere na środku.
Składniki, których będziesz potrzebować
GruyereGruyere
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
3
Mocno zwiń pierś z kurczaka i umieść wykałaczki na końcach i środku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Drobno Pokrojona Czerwona Papryka (około 1 średniej Wielkości Papryki)Drobno Pokrojona Czerwona Papryka (około 1 średniej Wielkości Papryki)
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
4
Włożyć piersi z kurczaka do naoliwionego naczynia do pieczenia i piec przez 18 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Drobno Pokrojona Czerwona Papryka (około 1 średniej Wielkości Papryki)Drobno Pokrojona Czerwona Papryka (około 1 średniej Wielkości Papryki)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
1
Połączyć mąkę uniwersalną, bułka tarta, mąka pszenna, mąka ryżowa, przyprawa Cajun, czosnek w proszku, papryka, sól, pieprz i pieprz cayenne, dobrze wymieszać i umieścić na dużym talerzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
1 Całe świeże Jalapeno1 Całe świeże Jalapeno
Oliwki Drylowane, Dojrzałe Lub Faszerowane Papryką, OpcjonalnieOliwki Drylowane, Dojrzałe Lub Faszerowane Papryką, Opcjonalnie
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
Mąka RyżowaMąka Ryżowa
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
2
W przypadku sosu holenderskiego: delikatnie umieścić 4 żółtka w maszynce i dodać szczyptę soli, białego pieprzu, papryki, soku z cytryny i ostrego sosu.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOS HollandaiseSOS Hollandaise
1 Szklanka Majonezu, Takiego Jak Hellmann's1 Szklanka Majonezu, Takiego Jak Hellmann's
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
3
Rozgrzane masło umieść bardzo powoli w robocie kuchennym, aż zgęstnieje. Aby zagęścić sos, dodać żółtko i rozcieńczyć dodać ciepłą wodę.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Cukru Demerara3 łyżki Cukru Demerara
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
Gruby Wędzony Boczek Pokrojony W KostkęGruby Wędzony Boczek Pokrojony W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
4
Ułożyć pieczony kurczak cordon bleu w umyciu jajecznym, a następnie równomiernie zalać mieszaniną panierki. Powtórz proces ponownie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
5
Smażyć panierowanego kurczaka w temperaturze 325 stopni F przez 3 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kurczak PanierowanyKurczak Panierowany
6
Skropić sosem holenderskim na wierzchu kurczaka.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOS HollandaiseSOS Hollandaise
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
TrudnośćTwardy
Gotowe W51 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia55
Magazyn