Kurczak Chiński Glazurowany Miodem
Chiński kurczak z miodem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 291 kalorii, 24g białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Na 1,08 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka pałeczek z kurczaka, zielona cebula, Kikkoman teriyaki marynata & sos , i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć miód można śledzić to danie główne z Piernik Miodowy jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia not so awesome spoonacular score of 33%. Podobne przepisy to Szklane Piersi Kurczaka Po Chińsku, Chiński Kurczak Miodowy, oraz Bezglutenowy Chiński Kurczak Z Miodem.
Instrukcje
Połącz pierwsze 3 składniki; wlej kurczaka do dużej plastikowej torby do przechowywania żywności. Naciśnij powietrze z worka; zamknij górną część bezpiecznie. Obróć torbę kilka razy, aby dobrze pokryć wszystkie kawałki. Przechowywać w lodówce 2 godziny lub przez noc, odwracając torebkę od czasu do czasu.
Piecz kurczaka w piekarniku 350 stopni F 1 godzinę, obracając kawałki i fastrygując sokami z patelni raz.
Przed podaniem posypać zieloną cebulą.