Kurczak Cacciatore Pronto
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 36 kalorii. Ten przepis służy 45. Na 14 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz pomidory z puszki, ser mozzarella, pastę pomidorową i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Kurczak Cacciatore " Pronto, Fiesta Chicken Pronto, oraz Pronto Chicken Fajitas dla podobnych receptur.
Instrukcje
Opatrunek ciepła w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodać kurczaka; gotować 10 min. lub aż równomiernie zbrązowieje, obracając od czasu do czasu.
Wymieszać 4 kolejne składniki; przykryć. Dusić na średnim i małym ogniu 20 min. lub dopóki kurczak nie zostanie zrobiony (165F), mieszając od czasu do czasu. Tymczasem gotuj spaghetti zgodnie z zaleceniami na opakowaniu, pomijając sól.
Dodać parmezan do mieszanki kurczaka; wymieszać.
Posypać mozzarellą; odstawić 5 min. albo aż się stopi.
Spaghetti odcedzić; ułożyć na talerzu. Top z mieszanki kurczaka.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to świetny wybór dla Włochów. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Antinori Badian a Passignano Chianti Classico Gran Selezione z 4,6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 60 dolarów za butelkę.
![Antinori Badia A Passignano Chianti Classico Gran Selezione]()
Antinori Badia A Passignano Chianti Classico Gran Selezione
Intensywna rubinowa czerwień w Kolorze, wino pokazuje aromaty zarówno owoców, jak i typowe odczucia dębu, które łączą się harmonijnie i oferują również nuty balsamiczne i grafitowe na nosie. Podniebienie jest bogate, z elastycznymi i zrównoważonymi taninami wraz z żywą świeżością typową dla Sangiovese. Wykończenie i posmak są godne uwagi i powtarzają nuty owoców jagodowych, które najpierw poczuły się na nosie.