Kurczak Cacciatore może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 1469 kalorii, 109G białka, oraz 81 g tłuszczu każdy. Na $5.19 za porcję, ten przepis okładki 56% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 10 minut. Udaj się do sklepu i odbierz koszerną sól, oliwę z oliwek, kurczaka brojlerów i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 77%. Spróbuj Kurczak Cacciatore, Kurczak Cacciatore, oraz Kurczak Cacciatore dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzać olej na małej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Dodać czosnek i gotować, mieszając, aż złoty, o 2 protokół; przenieść do wolnej kuchenki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali
3
Dodaj cebulę, paprykę i grzyby. Na wierzch kładziemy kurczaka, posypujemy solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
Włoski można połączyć z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Można spróbować Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione. Recenzenci bardzo to lubią z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 60 dolarów za butelkę.