Kurczak Bruschetta
Kurczak Bruschettan jest bezglutenowe hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 4. Na 1,13 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 7G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 172 kalorie. Udaj się do sklepu i podnieś ząbki czosnku, pieprz, pomidor śliwkowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kurczak Bruschetta, Kurczak Bruschetta, oraz Kurczak Bruschetta dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz czosnek w proszku, 1/4 łyżeczki soli i 1/8 łyżeczki pieprzu w małej misce; posypać kurczaka mieszanką czosnku w proszku.
Umieść kurczaka na patelni brojlerów pokrytej sprayem do gotowania i dusić przez 6 minut z każdej strony lub aż kurczak zostanie wykonany.
Wyjmij kurczaka z patelni i utrzymuj ciepło.
Rozgrzać oliwę z oliwek na dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj 1/4 łyżeczki soli, grzyby, cukinia, i czosnek mielony; smażyć 2 protokół.
Dodaj 1/8 łyżeczka czarnego pieprzu, pomidor, cebula, bazylia, i ocet; smażyć 3 protokół.
Podawać mieszankę warzywną na kurczaku; posypać serem.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to moje najlepsze propozycje dla włoskiego. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 40 dolarów za butelkę.
![Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva]()
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Urodził się w winnicy "Il Poggio" (5,5 Ha, 310 m n. p. m.), od której w 1962 roku wziął swoją nazwę: Jest to pierwszy Chianti Classico Cru. Wykonany z 90% Sangiovese i 7% Canaiolo i 3% Colorino, starzeje się przez 20 miesięcy w beczkach z francuskiego dębu. Dziś stanowi najbardziej prestiżowy produkt firmy, doceniany na całym świecie. Produkowany jest tylko w najlepszych rocznikach. Firma zdecydowała się przechowywać znaczną ilość butelek tego wina w piwnicy będącej stałym archiwum, mogącym opowiedzieć historię Castello di Monsanto