Kung Pao Popeye (Kung Pao Chicken Made with Popeye ' s Nuggets)
Przepis Kung Pao Popeye (kurczak Kung Pao wykonany z bryłek Popeye ' a) może zaspokoić Twoje Chińskie pragnienie w około 10 minut. Jedna porcja zawiera 239 kalorii, 8G białka, oraz 17g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje 83 centów za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 2 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Udaj się do sklepu i odbierz ocet, seler, sos sojowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Kung Pao Cukinia, Kurczak Popeye Tso (Kurczak generała Tso wykonany z samorodków kurczaka Popeye ' a), oraz Kung Pao krewetki (kung Pao krewetki/???) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz bulion, sos sojowy, wino, ocet, pastę z fasoli chili, cukier i skrobię kukurydzianą w małej misce i ubijaj widelcem, aż będą połączone i jednorodne.
Rozgrzać olej w dużym woku na dużym ogniu aż do palenia.
Dodać paprykę, por i seler i wymieszać smażyć, pozwalając im usiąść na tyle długo, aby lekko zwęglone po jednej stronie przed podrzucając i przewracając. Gotować do miękkości, ale nadal jasnozielony, o 1 1/2 protokół tota.
Dodaj czosnek, imbir, chilis i orzeszki ziemne. Wymieszać smażyć, podrzucając regularnie, aż pachnące, o 30 sekund.
Dodaj kurczaka lub krewetki i reserved sosu i wymieszać smażyć, aż sos jest gęsty i błyszczący, a wszystkie jedzenie jest ładnie powlekane.
Dodać połowę pieprzu Syczuańskiego i wrzucić do połączenia.
Przełożyć na gorący talerz, posypać pozostałym pieprzem Syczuańskim i podawać natychmiast.