Kumkwat, Zielony pieprz i pasta czosnkowa
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj kumkwatu, zielonego pieprzu i pasty czosnkowej. Ten bezglutenowy, bezmleczny i wegetariański przepis służy 3 i kosztuje 75 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 93 kalorie, 2G białka, oraz 3G tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jeśli masz sos sojowy, pieprz, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Kumkwat-kompot z pieprzu z serem z mleka krowiego, Peppercorn-Pasta O Smaku Korzenia Kolendry, oraz Dziś Kolacja: Kurczak z pastą z pieprzu Syczuańskiego dla podobnych receptur.
Instrukcje
W mini robocie kuchennym pulsuj kumkwaty, aż zostaną drobno posiekane; nie puree.
Przenieść kumkwaty do małego rondla i dodać ocet balsamiczny, sos sojowy, jasnobrązowy cukier i miód. Gotować na umiarkowanym ogniu, często mieszając, aż mieszanina zmniejszy się do gęstej pasty, 4 do 5 minut.
Przenieść pastę do miski i ostudzić.
W procesorze pulsuj zielone i czarne ziarna pieprzu czosnkiem i solą morską, aż ziarna pieprzu zostaną drobno posiekane. Nie puree mieszaniny.
Dodaj szalotki i kolendry do procesora i impuls do grubej pasty.
Dodać mieszankę pieprzu do pasty kumquat i mieszać w oliwie z oliwek, aż do wymieszania.