Kumkwat, Zielony pieprz i pasta czosnkowa

Kumkwat, Zielony pieprz i pasta czosnkowa
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj kumkwatu, zielonego pieprzu i pasty czosnkowej. Ten bezglutenowy, bezmleczny i wegetariański przepis służy 3 i kosztuje 75 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 93 kalorie, 2G białka, oraz 3G tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jeśli masz sos sojowy, pieprz, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Kumkwat-kompot z pieprzu z serem z mleka krowiego, Peppercorn-Pasta O Smaku Korzenia Kolendry, oraz Dziś Kolacja: Kurczak z pastą z pieprzu Syczuańskiego dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W mini robocie kuchennym pulsuj kumkwaty, aż zostaną drobno posiekane; nie puree.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Kumkwatów1/2 Szklanki Kumkwatów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
2
Przenieść kumkwaty do małego rondla i dodać ocet balsamiczny, sos sojowy, jasnobrązowy cukier i miód. Gotować na umiarkowanym ogniu, często mieszając, aż mieszanina zmniejszy się do gęstej pasty, 4 do 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jasnobrązowy CukierJasnobrązowy Cukier
Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)
1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala
1/2 Szklanki Kumkwatów1/2 Szklanki Kumkwatów
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
3
Przenieść pastę do miski i ostudzić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
W procesorze pulsuj zielone i czarne ziarna pieprzu czosnkiem i solą morską, aż ziarna pieprzu zostaną drobno posiekane. Nie puree mieszaniny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I TymianekPęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I Tymianek
świeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smakuświeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smaku
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
5
Dodaj szalotki i kolendry do procesora i impuls do grubej pasty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z IndykaFiliżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
1 Kg Tortilli Kukurydzianych1 Kg Tortilli Kukurydzianych
6
Dodać mieszankę pieprzu do pasty kumquat i mieszać w oliwie z oliwek, aż do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I TymianekPęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I Tymianek
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
1/2 Szklanki Kumkwatów1/2 Szklanki Kumkwatów
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia2
Magazyn