Kumkwat, Zielony pieprz i pasta czosnkowa

Kumkwat, Zielony pieprz i pasta czosnkowa
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj kumkwatu, zielonego pieprzu i pasty czosnkowej. Ten bezglutenowy, bezmleczny i wegetariański przepis służy 3 i kosztuje 75 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 93 kalorie, 2G białka, oraz 3G tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jeśli masz sos sojowy, pieprz, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Kumkwat-kompot z pieprzu z serem z mleka krowiego, Peppercorn-Pasta O Smaku Korzenia Kolendry, oraz Dziś Kolacja: Kurczak z pastą z pieprzu Syczuańskiego dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W mini robocie kuchennym pulsuj kumkwaty, aż zostaną drobno posiekane; nie puree.
Składniki, których będziesz potrzebować
KumkwatKumkwat
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
2
Przenieść kumkwaty do małego rondla i dodać ocet balsamiczny, sos sojowy, jasnobrązowy cukier i miód. Gotować na umiarkowanym ogniu, często mieszając, aż mieszanina zmniejszy się do gęstej pasty, 4 do 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jasnobrązowy CukierJasnobrązowy Cukier
Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)
1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala
KumkwatKumkwat
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
3
Przenieść pastę do miski i ostudzić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
W procesorze pulsuj zielone i czarne ziarna pieprzu czosnkiem i solą morską, aż ziarna pieprzu zostaną drobno posiekane. Nie puree mieszaniny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kości Kurczaka Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydełka Itp.)Kości Kurczaka Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydełka Itp.)
świeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smakuświeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smaku
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
5
Dodaj szalotki i kolendry do procesora i impuls do grubej pasty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z IndykaFiliżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
1 Kg Tortilli Kukurydzianych1 Kg Tortilli Kukurydzianych
6
Dodać mieszankę pieprzu do pasty kumquat i mieszać w oliwie z oliwek, aż do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kości Kurczaka Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydełka Itp.)Kości Kurczaka Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydełka Itp.)
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
KumkwatKumkwat
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia2
Magazyn