Kulki Z Masłem Orzechowym V
Peanut Butter Balls V wymaga z grubsza 45 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 89 kalorii. Ten przepis służy 100. Na 15 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka masła, półsłodkie chipsy czekoladowe, ekstrakt z wanilii i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Kulki owsiane z masła orzechowego kokosowego (aka Snow Balls), Kulki Z Masła Orzechowego, oraz Kulki Z Masła Orzechowego dla podobnych receptur.
Instrukcje
Masło śmietankowe, wanilia, sól i masło orzechowe. Wymieszać 2 szklanki cukru cukierniczego, orzechy i wszystko oprócz 1/2 szklanki okruchów krakersów graham.
Dodaj ostatni 1/2 szklanki okruchów krakersów graham tylko w razie potrzeby; w przeciwnym razie może być trudno uformować kulki.
Formuj mieszaninę ręcznie na 1-calowe kulki.
Rzuć każdą kulkę w pozostałej filiżance cukru cukierniczego. Ustawić kulki w jednej warstwie na arkuszu cookie i przechowywać w lodówce, aż firmy. W tym momencie ciasteczka mogą być zanurzone w roztopionej czekoladzie lub mogą być pozostawione gładkie. Przechowywać w szczelnym pojemniku w lodówce.
Aby zanurzyć kulki w czekoladzie: w górnej połowie podwójnego kotła; roztopić kawałki czekolady i skracanie tylko do roztopienia wiórów.
Zdjąć z ognia, ale pozostawić na gorącej wodzie. Włóż wykałaczkę do schłodzonych kulek i zanurz w roztopionej czekoladzie, aż będzie pokryta. Osadzone na papierze woskowanym do utwardzenia.