Kulki Wegetariańskie "Rybne"

Kulki Wegetariańskie
Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 234 kalorie, 11g białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Jeśli 86 centów za porcję spada w budżecie, Wegetariańskie" ryby " kulki może być wielki bezmleczne i pescatariańskie przepis do wypróbowania. Ten przepis z Food.com ma 1 fanów. Jeśli masz ocet balsamiczny, bułkę tartą, ryby i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Kremowy Makaron Parmezan Z "Ptasimi Kulkami" (Ha Ha!), Przystawka" Fish & Chips", oraz "Thetis Queen" tuńczyk Albacore Tacones z pikantnym Spot P dla podobnych receptur.

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Santa Margherita Pinot Grigio. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 26 dolarów.
Santa Margherita Pinot Grigio
Santa Margherita Pinot Grigio
Blada słomkowożółta. Czysty, rześki zapach z intensywnymi, ale eleganckimi nutami pigwy. Świeże, harmonijne owoce wyróżniają się lekką słodyczą o długim finiszu pełnym Delikatnego, pikantnego smaku.
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia19
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn