Kulki Tort Tiramisu
Przepis tiramisu ciasto kulki może zaspokoić swoje pragnienie Morza Śródziemnego w około 3 godziny i 50 minut. Ten przepis sprawia, że 24 porcje z 118 kalorii, 2G białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na 21 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 8 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Mieszanka likieru o smaku kawy, brązowego cukru, zmielonego espresso i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Tiramisu Cookie Balls, Tiramisu Cookie Balls, oraz Kulki Fasoli Z Ciasta Kukurydzianego, Czyli Fiesta Balls dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Obficie nasmaruj patelnię bochenkową o wymiarach 9x5 cali.
Beat ciasto mix, woda, i jajka w misce na niskiej prędkości przez 30 sekund, a następnie na średniej prędkości przez 3 minuty.
Wlać ciasto do przygotowanej patelni.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta, około 50 minut. Schłodzić na patelni przez 10 minut przed wyjęciem do całkowitego ostygnięcia na stojaku z drutu.
Wymieszaj razem espresso, likier kawowy i brązowy cukier w małej misce. W osobnej misce wymieszać mascarpone, cukier cukierniczy i wanilię, aż będzie gładka; wymieszać mieszankę espresso.
Ciasto Crumble funt na okruchy w dużej misce. Mieszaj mieszaninę mascarpone w okruchy ciasta, aż nie pozostanie okruchy; może być konieczne użycie rąk.
Miarka małe kulki mieszaniny z melona baller lub łyżką.
Rozwałkuj w kulki; umieść na blasze do pieczenia. Schłodzić w lodówce przez co najmniej 2 godziny przed podaniem.