Kulki Serowe Z Kiełbasą Bezglutenową
Kulki serowe bezglutenowe wymagają z grubsza 25 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 48 porcji z 30 kalorii, 2G białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Na 12 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Sprawdza się jako bardzo niedroga przystawka. Jeśli masz liście rozmarynu, pieprz cayenne, parmezan i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Z łyżeczką wynik 9%, to danie jest improvable. Spróbuj Kulki Serowe Z Kiełbasą Bezglutenową, Bezglutenowe Kiełbasy Ze Słodkich Ziemniaków, oraz Bezglutenowe Pieczone Kulki Francuskie Z Serem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°. Spray 15x10x1-cala patelnia z natryskiem do gotowania.
W dużej misce wymieszać wszystkie składniki z wyjątkiem sosu barbecue. Kształt mieszanki do 1-calowych kulek.
Piec odkryte 22 do 26 minut lub do jasnego złotego koloru. Natychmiast wyjąć z patelni.
Podawać na ciepło z sosem do maczania.