Kulki Macy

Kulki Macy
Kulki Macy mogą być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na przystawki. Ten bezmleczny przepis służy 7 i kosztuje 28 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 140 kalorii, 4G białka, oraz 6G tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odebrać sól, margarynę pareve, posiłek Maca, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 19%, co nie jest takie niesamowite. Podobne przepisy to Kulki Macy, Kulki Macy, oraz Ciężarki Kulki Macy.

Instrukcje

1
W średniej misce, ubić razem margarynę i jajka, aż dobrze wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
¼ Czubatej Szklanki Mąki¼ Czubatej Szklanki Mąki
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Połączyć mączkę z macą i solą; lekko wymieszać z mieszaniną jajek, aż płyn się wchłonie, a posiłek jest wilgotny. Stopniowo mieszaj w wodzie, aby mieszanina trzymała się razem, ale nie była zbyt mokra. Przykryć i przechowywać w lodówce, doprowadzając wodę do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Octu Sherry Lub Soku Z Cytryny1 łyżka Octu Sherry Lub Soku Z Cytryny
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
3
Doprowadzić do wrzenia duży garnek lekko osolonej wody. Gdy woda jest w pełnym wrzeniu, usuń mieszaninę Macy z lodówki. Za pomocą mokrych rąk uformuj łyżki ciasta w kulki. Nie Pakuj kulek zbyt mocno.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
MacaMaca
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
4
Upuść kulki do wrzącej wody i gotuj przez 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
5
Wyjąć z wody i podawać w zupie lub zimnym mleku. Nie pozwól kulki Macy siedzieć zbyt długo, lub będą twardnieć.
Składniki, których będziesz potrzebować
MacaMaca
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
(dostosuj Według Własnego Gustu)(dostosuj Według Własnego Gustu)
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje7
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn