Kukurydza Santa Fe na kolbie
Need a bezglutenowe i wegetariańskie przystawki? Santa Fe kukurydza na kolbie może być niesamowity przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 106 kalorii. Ten przepis służy 6. Na 1,05 zł za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz ząbki czosnku, mielony kminek, kłosy kukurydzy w łuskach i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Pudding Kukurydziany Santa Fe, ad Santa Corn Dogs, oraz Santa Fe NM: Jalapeno Margarita {} & Hotel Santa Fe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Kukurydzę moczyć w zimnej wodzie przez 1 godzinę. Tymczasem w naczyniu bezpiecznym dla kuchenki mikrofalowej połącz masło i czosnek. Przykryć i kuchenka mikrofalowa na wysoki przez 2 minuty lub aż czosnek zmięknie, mieszając raz. Wymieszać z sosem stekowym, chili w proszku i kminkiem; odstawić.
Ostrożnie obrać łuski z kukurydzy w granicach 1 cala. od spodu; usunąć jedwab.
Posmaruj kukurydzę sosem. Owiń kukurydzę w łuski i zabezpiecz sznurkiem kuchennym.
Używając długich szczypiec, zwilż papierowy ręcznik olejem do gotowania i lekko pokryj stojak do grilla. Grilluj kukurydzę, przykrytą, na średnim ogniu przez 25-30 minut, okazjonalnie obracając.