Kukurydza, papryka i cukinia Sauté
Need a bezglutenowe i wegańskie przystawki? Kukurydza, papryka, i cukinia Sauté może być spektakularny przepis, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 64 kalorie, 1G białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje 41 centów za porcję. Mieszanka papryki, sok z cytryny, sól koszerna i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest przyniesiony przez Chow. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Z łyżeczką wynik 58%, to danie jest dobre. Spróbuj Kukurydza, papryka i cukinia Sauté, Cukinia I Czerwona Papryka Sauté, oraz Papryka i kukurydza Sauté dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu do połysku.
Umieść duży pojemnik na wilgotnym ręczniku. Złóż ręcznik papierowy na cztery części i umieść go w pojemniku. Stań 1 ucho kukurydzy na ręczniku papierowym, używając łodygi jako uchwytu. Używając noża do parkowania, pokrój w dół, pozwalając ziarnom wpaść do pojemnika. Obróć kolbę i kontynuuj, aż wszystkie jądra zostaną usunięte; Odrzuć kolbę. Powtórz z drugim uchem kukurydzy. Odstawić kukurydzę na bok i wyrzucić papierowy ręcznik.Zwiększyć ogień do średniej wysokości, dodać cukinię, doprawić solą i pieprzem, wymieszać do połączenia. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż cukinia będzie chrupiąca-delikatna, o 3 do 4 protokół.
Dodać kukurydzę, wymieszać, aby połączyć, i gotować, aż tylko ogrzane przez, O 2 protokół. Wyłączyć ogień i wymieszać z bazylią i odmierzonym sokiem z cytryny. Smak i doprawić solą, pieprzem i dodatkowym sokiem z cytryny w razie potrzeby.