Kukurydza na grillu
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc daj kukurydzę na grillu spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 134 kalorie, 3G białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 97 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 3 osoby próbowały i polubiły ten przepis. Udaj się do sklepu i podnieś uszy kukurydza na kolbie, margaryna, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Podobne przepisy to Grillowana Sałatka Kukurydziana, Chipotle Mexican Grill ' s Spicy Corn Salsa, oraz Kotlet schabowy z przyprawą kukurydziano-pieprzową.
Instrukcje
Rozgrzać grill na średnim ogniu.
Wyciągnij łuski kukurydzy, uważając, aby pozostawić łuski przymocowane na dnie każdego ucha.
Usunąć i wyrzucić jedwab kukurydziany. Wypłucz kukurydzę.
Połączyć margarynę, musztardę, czosnek i włoskie przyprawy.
Rozprowadzić około 1 łyżki. mieszanki musztardy na każde ucho kukurydzy. Owiń łuski wokół kukurydzy.
Grill 15 do 20 min. lub do momentu, gdy kukurydza będzie miękka, często obracając się, aby zapobiec poparzeniu łusek.