Kukurydza Meksykańska

Kukurydza Meksykańska
Meksykańska kukurydza może być tylko przystawką, której szukasz. Na 94 grosze za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 318 kalorii, 6G białka, oraz 22g tłuszczu. Przepis ten zachwycił 811 osób. Jeśli masz masło, kukurydzę z kernela, sól czosnkową i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to bardzo przyjazny dla budżetu przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Meksykański Dip Kukurydziany, Meksykańska Kukurydza w filiżance, oraz Meksykańska Kukurydza Na Kolbie dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W średnim rondlu połączyć kukurydzę, ser śmietankowy, masło, paprykę jalapeno i sól czosnkową. Gotować na średnim ogniu przez około 10 minut lub do ogrzania, ciągle mieszając po tym, jak ser topi się.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka JalapenoPapryka Jalapeno
Serek śmietankowySerek śmietankowy
Sól CzosnkowaSól Czosnkowa
MasłoMasło
KukurydzaKukurydza
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem

Wyposażenie

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. WindRacer Russian River Pinot Noir z oceną 4,7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 60 dolarów za butelkę.
WindRacer Russian River Pinot Noir
WindRacer Russian River Pinot Noir
Piękne aromaty sassafras, mocha i czarnej lukrecji pokazują wyjątkową, odważną osobowość Rosyjskiej doliny rzeki. Wyraźne smaki owoców brambly, słodkiego dębu i białego pieprzu prowadzą do szerokiego, zrównoważonego wina o przyjaznej dla żywności kwasowości. Ciepłe, słoneczne dni Russian River i chłodne, mgliste noce są optymalne dla Pinot Noir – wina mają świetną konsystencję i wagę, nie są przesadzone ani nie tracą naturalnej kwasowości. Klasyczne głębokie, ciemne aromaty i smaki Rosyjska Rzeka znana jest z połysku w tym winie.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W20 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia2
Magazyn