Kukurydza i zielony Chili Tamale Zapiekanka
Kukurydza i zielony Chili Tamale zapiekanka jest bezglutenowe danie główne. Ten przepis służy 4 i kosztuje $4.14 za porcję. Jedna porcja zawiera 1120 kalorii, 50g białka, oraz 90 g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. Jest to dość drogie przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Mieszanka klinów awokado, mielony kminek, ser Monterey jack i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać awokado można śledzić to danie główne z czekoladowy mus z awokado | szybki ciemny mus z awokado jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Zapiekanka z kukurydzą i zielonym Chili, Ciasto Tamale Z Zielonej Kukurydzy, oraz Zapiekanka Z Chili I Kukurydzy.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 191°.
Umieść zamrożone tamales w kuchence mikrofalowej i gotować na wysokiej, aż rozmrożone, o 5 protokół.
Pokrój tamales na pół wzdłuż.
Umieść w jednej warstwie w szklanym naczyniu o średnicy 10 cali.
Posypać mrożoną kukurydzą, chili, zieloną cebulą i 1/2 szklanki kolendry.
Ubij śmietanę, salsa verde, chili w proszku, kminek, sól i pieprz w średniej misce do wymieszania.
Posypać startym serem na wierzchu.
Piec zapiekankę aż do ogrzania i bulgotanie, o 35 protokół.
Posypać 1/2 szklanki kolendry.
Podawać z awokado i więcej salsy, w razie potrzeby.