Kukurydza i boczek w śmietanie

Kukurydza i boczek w śmietanie
Śmietana kukurydza i boczek mogą być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na przystawki. Ten przepis zawiera 6 porcji z 291 kalorii, 6G białka, oraz 22g tłuszczu każdy. Za 1,41 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 25 minut. Mieszanka boczku, ciężkiej śmietany, kukurydzy i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe dieta. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 23%. Ten wynik jest raczej zły. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Kukurydza i boczek ze śmietaną, Kukurydza W Śmietanie Z Boczkiem, oraz Kukurydza w śmietanie z boczkiem i porem.

Instrukcje

1
Wytnij ziarna z kukurydzy i dodaj do średniej miski. Po odcięciu ziaren z kolby użyj noża, aby zeskrobać całą pozostałą miazgę i mleko z kolby. Możesz użyć sprawdzonej sztuczki Bundt pan, Jeśli masz na to ochotę.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Jadalne Kwiaty Jako Dodatek, OpcjonalnieJadalne Kwiaty Jako Dodatek, Opcjonalnie
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Umieść kukurydzę w środkowym otworze patelni Bundt i pokrój ziarna z kłosa kukurydzy. Patelnia złapie całą kukurydzę i powstrzyma cię przed bałaganem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kukurydza Na KolbieKukurydza Na Kolbie
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Jadalne Kwiaty Jako Dodatek, OpcjonalnieJadalne Kwiaty Jako Dodatek, Opcjonalnie
3
Dodaj 2 łyżki masła i boczku na dużą patelnię i ustaw na średnim ogniu. Gotuj boczek, mieszając, aż będzie chrupiący, około 4 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Wyjmij łyżką cedzakową na talerz wyłożony ręcznikiem papierowym.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
5
Dodaj cebulę na patelnię i smaż, aż zmięknie, 2 do 3 minut. Dodaj kukurydzę i jej miąższ, pozostałe masło i tymianek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Smaż kukurydzę, aż tymianek będzie pachnący, a kukurydza zacznie robić się lekko złocista, 2 do 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
7
Wlej śmietanę i wywar z kurczaka i gotuj na wolnym ogniu, aż kukurydza będzie miękka, 6 do 7 minut. Zawiruj w zarezerwowanym ugotowanym boczku i pokrojonej zielonej cebuli.
Składniki, których będziesz potrzebować
(wątroba I Szyja Usunięte)(wątroba I Szyja Usunięte)
Boczek GotowanyBoczek Gotowany
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn